Sådan adgangskodebeskytter du dit album
Tilføj en adgangskode til dit offentlige album, så kun personer med adgangskoden kan se dine billeder. Det er perfekt til private arrangementer, hvor du gerne vil styre, hvem der kan se dine minder.
Tilføj adgangskodebeskyttelse
- Gå til Billeder, og klik på Sidedesign (under Indsaml billeder)
- Åbn fanen Offentligt album
- Find "Kræv adgangskode for offentligt album"
- Slå det til
- Indtast din adgangskode. Den gemmes, så snart du forlader feltet
Nu skal alle, der besøger linket til dit offentlige album, først indtaste adgangskoden.
Adgangskoden beskytter dine fotos overalt, hvor de vises offentligt: albummet, live-skærmen, stories og website-indlejringen beder alle om den, før der vises noget. Fotovæggen på din invitation og albumforhåndsvisningen på uploadsiden viser ingen fotos til gæster, der ikke har indtastet den. Fjernbetjeningslinket, som du deler med din DJ eller MC, virker uden adgangskoden.
Adgangskode til uploads
Du kan også kræve en adgangskode, før gæster kan uploade billeder:
- Gå til Billeder → Sidedesign på fanen Uploadside
- Find "Uploadadgangskode"
- Slå det til, og skriv din adgangskode
Den gemmes af sig selv, når du forlader feltet.
Det begrænser, hvem der kan bidrage med billeder til dit arrangement. Adgangskoden gælder for alle måder, gæster kan uploade på fra uploadsiden og kamerasiden: fotos, videoer, tale- og tekstbeskeder, tegninger og svar i uploadformularen. Fotospørgsmål, som du tilføjer til din RSVP- eller tilmeldingsformular, virker fortsat uden den.
Tips
- Brug forskellige adgangskoder til visning og upload, hvis det er nødvendigt
- Del kun adgangskoden med inviterede gæster
- Hold adgangskoden enkel nok til at kunne huskes, men ikke let at gætte
Ofte stillede spørgsmål
Q: Kan jeg adgangskodebeskytte mit fotogalleri? A: Ja! Aktivér "Kræv adgangskode for offentligt album" i dine indstillinger for tilpasning af albummet.
Q: Kan jeg bruge forskellige adgangskoder til visning og upload? A: Ja, adgangskoderne til visning og upload er separate. Du kan angive forskellige adgangskoder til hver.
Q: Hvad sker der, hvis nogen har linket, men ikke adgangskoden? A: De vil se en adgangskodeprompt og kan ikke se nogen billeder, før de indtaster den korrekte adgangskode.
Q: Kan jeg ændre adgangskoden senere? A: Ja, du kan opdatere adgangskoden når som helst i indstillingerne for tilpasning af albummet.
Q: Skal gæster indtaste adgangskoden hver gang? A: Adgangskoden huskes i deres browsersession i 24 timer, så de ikke behøver at indtaste den igen med det samme. Hvis du ændrer adgangskoden, skal alle indtaste den nye, også gæster der allerede har albummet åbent.
Q: Skal jeg indtaste adgangskoden på live-skærmen? A: Ja, én gang i skærmens browser. Skærmen husker den derefter i 24 timer. Ved events, der varer længere, bør du have adgangskoden ved hånden, hvis skærmen spørger igen.
Var denne artikel nyttig?