Kan gæster se fotos i realtid?
Ja! Gæster kan se fotos dukke op med det samme, efterhånden som de bliver uploadet. Fotify tilbyder to måder at vise fotos i realtid: Live karrusel til store skærme og Offentligt album til individuel visning.
Live karrusel (visning på stor skærm)
Live karrusel viser fotos på projektorer, tv'er eller skærme til dit arrangement:
- Gå til Billeder → Live billeder
- Tilslut din enhed til en skærm
- Klik på knappen fuld skærm
- Fotos vises automatisk, når gæster uploader dem
Karussellen opdateres i realtid – nye fotos vises inden for få sekunder efter upload.
Få mere at vide: Sådan bruger du Live Photo Carousel
Offentligt album (individuel visning)
Del et link, så gæster kan gennemse alle fotos på deres telefoner:
- Gå til Billeder → Del album
- Aktivér Offentlig albumadgang
- Kopiér linket, og del det med gæsterne
Gæster kan opdatere albummet for at se nyligt uploadede fotos.
Få mere at vide: Sådan deler du dit fotoalbum
Øjeblikkelig visning med Auto-Approve
For at fotos kan vises med det samme, skal du bruge tilstanden Auto-Approve:
- Gå til Billeder, og klik på "Skift" under moderationsindstillinger
- Vælg "Auto-Approve"
- Gem ændringer
Med auto-approve vises fotos i galleriet inden for få sekunder efter upload.
Hvis du har moderation aktiveret, vises fotos først, når du godkender dem.
Ofte stillede spørgsmål
Q: Kan gæster se galleriet i realtid? A: Ja! Brug Live karrusel på store skærme, eller del Offentligt album-linket. Fotos vises inden for få sekunder, når auto-approve er aktiveret.
Q: Skal gæster opdatere for at se nye fotos? A: Live karrusel opdateres automatisk. Offentligt album kan kræve en opdatering for at vise de nyeste fotos.
Q: Kan jeg vise fotos på flere skærme? A: Ja! Del Live karrusel-linket med din DJ eller AV-/lyd-/videoteam for at vise på flere skærme samtidig.
Q: Hvor hurtigt vises fotos efter upload? A: Med auto-approve aktiveret vises fotos typisk inden for 3-5 sekunder efter upload.
Q: Kan gæster se deres eget foto lige efter upload? A: Hvis auto-approve er slået til, ja. Hvis moderation er aktiveret, kan de se det, efter du har godkendt det.
Var denne artikel nyttig?