3 min læstbeginnerSidst opdateret: 25. okt. 2026

Sådan får du vist og administrerer dit fotoalbum

Dit eventalbum er stedet, hvor alle fotos og videoer, som gæsterne har uploadet, samles. Herfra kan du se, godkende, slette og organisere dine eventminder.

Sådan får du adgang til dit album

  1. Klik på "Billeder" i sidepanelet fra dit event-dashboard
  2. Klik på "Album" i afsnittet Handlinger
  3. Dit fotoalbum åbner og viser alt uploadet indhold

Du kan til enhver tid vende tilbage til Fotooversigten ved at klikke på "← Tilbage til Fotos".

Albumfaner

Dit album har to faner, der hjælper dig med at administrere fotos:

Godkendte billeder

Viser alle fotos og videoer, som er synlige for gæster i dit galleri. Disse er blevet godkendt (enten automatisk eller manuelt).

Billeder til gennemsyn

Viser fotos, der afventer din godkendelse. Fotos havner her, når du har Manuel godkendelse eller AI-moderering aktiveret. Gennemgå hvert foto, og beslut, om du vil godkende eller slette det.

Administration af fotos

Visning af fotos

Klik på et hvilket som helst foto for at se det i fuld størrelse. Videoer vises med en afspilningsknap – klik for at se. Linjen under fotoet har Flyt (til et andet album) og Slet, plus Godkend, mens du gennemgår fotos. Stryg eller brug pilene for at gå til det næste foto.

Sletning af fotos

  • På en computer: Hold musen over et foto for at få vist dets knapper, og klik på skraldespandsikonet.
  • På en telefon eller tablet: Der er ingen mouseover, så tryk på fotoet for at åbne det, og tryk derefter på Slet i linjen under det.
  • Flere på én gang (på alle enheder): Tryk på Vælg billeder, tryk på hvert foto, du vil vælge, og tryk derefter på Slet.

Fotify beder dig først om at bekræfte. Sletning fjerner fotoet fra dit event, uanset hvilket album det ligger i; hvis du kun vil tage det ud af ét album, så brug Flyt i stedet. Slettede fotos kan ikke gendannes.

Download af fotos

Fra siden Billeder foregår downloads via en markering: Tryk på Vælg billeder, vælg ét foto eller flere, og tryk på Download. Du får en ZIP-fil, også for ét enkelt foto. Download fra siden Billeder kræver en plan med masse-download (Photo Gallery og derover); på andre planer viser knappen en lås og tilbyder Opgrader arrangement.

Hvis du har slået Tillad fotodownloads til for dit offentlige album, kan alle med albumlinket, dig selv inklusive, også gemme ét foto ad gangen med albummets egen download-knap.

Fotodetaljer

Hvert foto viser uploaddatoen. Videoer er markeret med et afspilningsikon, så de er nemme at identificere.

Batchhandlinger og omarrangering

Brug værktøjerne Vælg billeder og Omarrangér i indstillingslinjen over gitteret for at arbejde med mange fotos på én gang — godkend, slet, flyt eller download en hel markering samlet — eller træk fotos til en brugerdefineret rækkefølge, som også afspejles i dit offentlige album. Se batch-managing and reordering photos for den fulde gennemgang.

Albumfunktioner

Flere album

Alle abonnementer lader dig organisere billeder i separate album inden for den samme begivenhed (3 på Free og Photo Gallery, 8 på Premium, ubegrænset fra Professional og opefter). Brug rullemenuen Album i indstillingslinjen over dine billeder for at skifte mellem album eller for at se alle billeder på én gang. Klik på knappen Administrer albummer for at administrere dine album — opret nye, del dem eller slet dem.

Du kan også flytte billeder mellem album ved at klikke på flytteknappen på et hvilket som helst billede.

Tilpas offentligt album

Klik på Tilpas offentligt album for at åbne fanen Offentligt album i Sidedesign, hvor du vælger albummets farver, skriver dets beskrivelse og bestemmer, hvad gæsterne kan gøre. Få mere at vide om tilpasning af dit album.

Forudfyld album

Klik på Forudfyld album for at tilføje dine egne billeder til galleriet. Det er ideelt til:

  • At tilføje billeder taget af en professionel fotograf
  • At inkludere billeder taget før begivenheden
  • At starte galleriet med indledende indhold for at opfordre gæster til at uploade

Få mere at vide om forudfyldning af dit album.

Ofte stillede spørgsmål

Q: Kan gæster se alle fotos i albummet? A: Gæster kan kun se fotos i fanen "Godkendte billeder". Fotos, der afventer gennemgang, er kun synlige for dig.

Q: Hvordan godkender jeg fotos ved manuel moderation? A: Gå til fanen "Billeder til gennemsyn", gennemgå hvert foto, og godkend eller slet dem. Godkendte fotos flyttes til hovedalbummet.

Q: Kan jeg gendanne et slettet foto? A: Nej, slettede fotos fjernes permanent og kan ikke gendannes. Sørg for at downloade de fotos, du vil beholde, før du sletter.

Q: Er der en grænse for, hvor mange fotos der kan være i mit album? A: Gratis events tillader op til 50 fotos. Alle betalte planer understøtter et ubegrænset antal fotos.

Q: Kan jeg ændre rækkefølgen på fotos? A: Ja. Slå værktøjet Omarrangér til i fanen Godkendte billeder, og træk fotos ved deres håndtag til den rækkefølge, du ønsker. Din brugerdefinerede rækkefølge vises også for gæster i det offentlige album. Som standard vises fotos med de nyeste først efter uploaddato. Se batch-håndtering og omarrangering af fotos for detaljer.

Q: Kan jeg godkende, slette, flytte eller downloade flere fotos på én gang? A: Ja. Slå værktøjet Vælg billeder til, vælg de fotos, du ønsker (Shift-klik for et interval), og brug derefter handlingslinjen til at godkende, flytte, downloade eller slette dem på én gang. Se batch-håndtering og omarrangering af fotos.

Q: Hvordan downloader jeg alle mine fotos? A: Brug funktionen "Download alle" fra siden Billeder når som helst i din adgangsperiode til galleriet, eller vælg specifikke fotos og brug batchhandlingen Download. Vil du downloade ét foto, skal du vælge netop det og trykke på Download (det kommer som en ZIP-fil); begge dele kræver en plan med masse-download. Når Tillad fotodownloads er slået til, kan enkelte fotos også gemmes fra det offentlige album.

Var denne artikel nyttig?

Relaterede artikler