3 min קריאהbeginnerעודכן לאחרונה: 30 באוק׳ 2026

כיצד אורחים משתמשים באלבום הציבורי

האלבום הציבורי הוא הגלריה המיועדת לאורחים באירוע שלכם. האורחים יכולים לעיין בתמונות שאושרו, לבחור את המועדפות עליהם, להוריד תמונות ולשתף רגעים — בהתאם להגדרות שתפעילו.

כיצד אורחים פותחים את האלבום

האורחים פותחים את האלבום הציבורי שלכם באמצעות קישור האלבום שאתם משתפים (לדוגמה מתוך שתף אלבום).

  • אין צורך בחשבון כדי לצפות
  • אם מופעלת הגנה באמצעות סיסמה, האורחים צריכים להזין תחילה את סיסמת האלבום
  • האורחים רואים רק תמונות שאושרו

מידע נוסף: כיצד לשתף את אלבום התמונות שלכם

עיון וצפייה בתמונות

באלבום, האורחים יכולים:

  • לגלול בגלריה
  • לפתוח תמונה או סרטון בתצוגה מלאה, ואז להחליק אל הבאה או הקודמת (או להשתמש בחצים שעל המסך או במקשי החצים במקלדת; Escape סוגר את התצוגה)
  • לעבור בין פריסות רשת גדולות וקומפקטיות
  • לסנן תמונות (לדוגמה לפי פופולריות או לפי מסננים שנבחרו, כאשר זמין)

מציאת התמונות שאתם מופיעים בהן

כשהמארגן הפעיל חיפוש פנים, האלבום מציג מעל התמונות באנר מצא את התמונות שלי. האורחים לוחצים עליו, מאשרים שהסלפי שלהם יושווה עם הפנים בתמונות האירוע, ומצלמים או בוחרים סלפי. האלבום מציג אז רק את התמונות שהם מופיעים בהן; הצג את כל התמונות מחזיר את האלבום כולו.

הסלפי משמש רק לאותו חיפוש ואינו נשמר לעולם. אורחים שלא רוצים שימצאו אותם יכולים ללחוץ באותו חלון על לא רוצה שימצאו אותך? צא מחיפוש פנים.

בחירה והורדה של תמונות

האורחים יכולים להשתמש בכפתור הסימון שעל כל תמונה כדי לבחור מועדפות.

כאשר נבחרת לפחות תמונה אחת, מופיע באנר צף עם:

  • מספר התמונות שנבחרו
  • פעולה הורד נבחרים כקובץ ZIP

האורחים יכולים גם להשתמש בכפתור ההורדה על תמונה בודדת כדי להוריד אותה ישירות.

ההורדות הן קובצי התמונות כפי שהועלו, כך שתמונה שהועלתה ב-Full HD מורדת ברזולוציה המקורית שלה (האלבום עצמו מציג עותקים קלים יותר כדי שייטען מהר). בחירה גדולה נשמרת בכמה קובצי ZIP, כדי שלא תעמיס על הזיכרון של הטלפון.

חשוב: אפשרויות ההורדה מופיעות רק אם הפעלתם הורדות בהתאמה האישית של האלבום. מופעל כברירת מחדל. כאשר ההורדות כבויות, גם כלי הבחירה מוסתרים — כפתורי הבחירה, הבאנר של התמונות שנבחרו, ומסנן "נבחרו" — מכיוון שבחירת תמונות שימושית רק לצורך הורדתן.

שיתוף תמונות בודדות

האורחים יכולים להשתמש ב-share button בכרטיס תמונה או בתצוגת תמונה.

במכשירים/דפדפנים נתמכים, השיתוף שולח את קובץ התמונה/הסרטון עצמו. אם שיתוף קבצים אינו נתמך, האלבום יעבור לשיתוף קישור התמונה.

חשוב: כפתורי השיתוף מופיעים רק אם הפעלתם שיתוף בהתאמה האישית של האלבום. מופעל כברירת מחדל. כאשר השיתוף כבוי, כפתור שיתוף האלבום בכותרת וכפתורי השיתוף של כל תמונה מוסתרים.

תגובות והערות

אם הפעלתם אפשרויות מעורבות (מופעלות כברירת מחדל), האורחים יכולים:

  • להוסיף תגובות אימוג׳י לתמונות
  • לפתוח תגובות ולהשאיר הודעות

ניתן להפעיל או לכבות את הבקרות האלה בהתאמה האישית של האלבום.

שאלות נפוצות

ש: מדוע אורח לא רואה כפתורי הורדה?
ת: ייתכן שהורדות מושבתות עבור האלבום הזה. הפעילו אותן בהגדרות ההתאמה האישית.

ש: מדוע אורח לא רואה את כפתור הבחירה לסימון תמונות?
ת: הבחירה קשורה להורדות. אם ההורדות מושבתות, גם כלי הבחירה מוסתרים.

ש: מדוע אורח לא רואה כפתורי שיתוף?
ת: ייתכן שהשיתוף מושבת עבור האלבום הזה. הפעילו אותו בהגדרות ההתאמה האישית.

ש: האם אורחים יכולים להוריד את כל התמונות בבת אחת?
ת: אורחים יכולים להוריד את התמונות שהם בוחרים כקובץ ZIP מהבאנר הצף של התמונות שנבחרו.

ש: האם אורחים יכולים להעלות דרך קישור האלבום הציבורי?
ת: לא. קישור האלבום הציבורי מיועד לצפייה ולאינטראקציה. העלאה מתבצעת באמצעות קישור ה-QR/העלאה שלכם.

ש: מדוע השיתוף לפעמים שולח קישור במקום קובץ?
ת: חלק מהדפדפנים/מכשירים אינם תומכים בשיתוף קבצים ישיר. במקרה כזה, השיתוף יחזור לשיתוף כתובת ה-URL של התמונה.

האם מאמר זה היה מועיל?

מאמרים קשורים